Hela Dig

Jag hjälper till att hela dig så att världen får ta del av Hela Dig! Genom att rensa bort gamla begränsande tankar och rädslor samt plocka fram det sanna jaget, slipas diamanten så att den kan börja lysa sitt unika ljus och visa sin skönhet till världen!  


Kurs: Frihetsresan

Jag har satt ihop de beståndsdelar som jag tycker bäst hjälpt mig att "lägga pusslet" och uppnå de största insikterna och transformationerna i mitt liv. Nu ger jag de nycklarna för att Hela Dig. 

Mer info kommer snart.....

Shamansk healing

Jag läser intuitivt av din energikropp och med hjälp av olika shamanska verktyg rensar jag tung energi, hämtar hem förlorade själsdelar, tar bort främmande energier eller klipper toxiska band, 

Läs mer om Healing

Helande samtal

Jag hjälper dig att tydliggöra vad det är som hindrar dig från att leva livet fullt ut genom att identifiera sår, rädslor och begränsande föreställningar. Tillsammans slipar vi diamanten så att den blir självlysande!  

Läs mer om Helande samtal

Övriga tjänster

Alla vägar bär till Rom och det finns många olika vägar till helande. Oavsett vilken väg du föredrar är syftet med alla ingångar att du ska återknyta kontakten med ditt hjärta och bli Hela Dig.


Soundhealing

Jag spelar på högfrekventa klangskålar i kristall och metall som hjälper dig att nå djup avslappning i kropp och att släppa mindets brus. Vissa skålar ställs också på kroppen för att aktivera kroppens energiflöde.

Yoga & avslappning

Genom yogapositioner och medveten närvaro skapas kroppskännedom och förmåga att känna in sig själv. När vi släpper på spänningar och skapar flöde i kroppens energisystem skapas förutsättningar för mer flow i livet och större närvaro.

Andning

Med hjälp av olika andningsövningar; pranayama eller breath work, jobbar vi med att släppa på gamla cellminnen som finns kvar i kroppen och håller kvar vid stagnerad energi. Övningarna är kraftfulla och öppnar upp för mer space och fridfullhet i kroppen.

Shaking & tapping

Många spänningar lagras i kroppen och den kan därför behöva hjälp på traven med att släppa gamla undangömda känslor. Här jobbar jag primärt med shaking och tapping, Emotional Freedom Technique (EFT) för att frigöra det som inte längre behöver bäras.. 

Ceremonier 

Jag skapar ett heligt space där vi bjuder in andevärlden och hjälpare för att förstärka våra intentioner. Månen är ett fint tema att lägga upp ceremonin kring och ofta ingår reningsprocesser med smudging och rökelser.. 

Guidade meditationer

Jag guidar dig ner till djup avslappning där du kommer i kontakt med det undermedvetna och undanstoppade minnen. Ibland använder jag trumman och gör en sk. trumresa för att ta dig till ett djupare medvetandetillstånd och lättare kunna visualisera.

Medial rådgivning

Jag kanaliserar budskap från andevärlden från släktingar som lämnat jordelivet eller guider som vill berätta något för dig..

Om mig & min resa