Mina Tjänster 

Jag hjälper till att hela dig så att världen får ta del av Hela Dig! Alla vägar bär till Rom och det finns många olika vägar till helande. Oavsett vilken väg du föredrar är syftet med alla ingångar att du ska återknyta kontakten med ditt hjärta och leva i självkärlek och självledarskap.

Kurs i personlig utveckling

Frihetsresan är en kurs i personlig utveckling och helande. Jag har satt ihop de beståndsdelar som jag tycker bäst hjälpt mig att "lägga pusslet" och uppnå de största insikterna och transformationerna i mitt liv. Nu ger jag de nycklarna till Dig. 

Läs mer om kursen Frihetsresan

Shamansk healing

Jag läser intuitivt av din energikropp och med hjälp av olika shamanska verktyg rensar jag tung energi, hämtar hem förlorade själsdelar, tar bort främmande energier eller klipper toxiska band, 

Läs mer om Healing

Helande samtal

I begreppet Helande samtal ingår både coachning och terapi. Jag hjälper dig att tydliggöra vad det är som hindrar dig från att leva livet fullt ut och tillsammans identifierar vi känslomässiga sår, rädslor och begränsande föreställningar. 

Läs mer om Helande samtal

Soundhealing för djupavslappning

Jag spelar på högfrekventa klangskålar i kristall och metall som hjälper dig att nå djup avslappning i kropp och att släppa mindets brus. Vissa skålar ställs också på kroppen för att aktivera kroppens energiflöde.

Shamanka ceremonier & trumresor

Jag skapar ett "sacred space" där vi hedrar andevärlden, månen och jordens faser. Ceremonin innehåller ofta trumsresor för att nå djupavslappning och komma i kontakt med vår egen spirit. I ceremonin kan det ingå reningsprocesser och ritualer för att släppa taget genom att skriv, elda mm. 

Body work - andning, shaking och tapping

Med hjälp av olika andningsövningar och kroppsrörelser jobbar vi med att släppa gamla cellminnen som håller kvar vid stagnerad energi. Övningarna är kraftfulla och öppnar upp för mer space och fridfullhet i kropp och sinne.

Jag är redo att ..