Mina tjänster

Alla vägar bär till Rom,.. och det finns många olika vägar HEM till Dig! Oavsett vilken väg du föredrar är syftet med alla ingångar att du ska återknyta kontakten med ditt hjärta och hitta hem till din själ. ..  

Healing

Jag läser intuitivt av vad din kropp behöver släppa taget om och aktiverar stagnerad energi. Vi skapar medvetenhet om vilka livsteman som begränsar dig och hur din historia påverkar ditt liv idag. Om andevärlden vill ingår även medial rådgivning och tidigare liv.

Läs mer om Healing.

Helande samtal

Jag guidar dig till att kartlägga ditt liv och se vilka sår som påverkar dig i ditt liv idag. I arbete med personlig utveckling behöver vi börja med att förstå vem vi är och varför vi agerar på ett visst sätt. När vi gör det är nästa steg att skapa förändring och börja leva det liv vi drömmer om.

Läs mer om Helande samtal.

Ceremonier & trumresor

Jag skapar ett heligt space där vi bjuder in andevärlden och våra hjälpare för att förstärka våra intentioner. Månen är ett fint tema att lägga upp ceremonin kring. Ofta ingår trumresor för att ta dig till ett djupare medvetandetillstånd där jag guidar dig till kontakt med ditt undermedvetna.

Sound healing

Jag spelar på högfrekventa klangskålar i kristall och metall som hjälper dig att nå djup avslappning i kropp och att släppa mindets brus. Vissa skålar ställs också på kroppen för att aktivera kroppens energiflöde.

Yoga & meditation

Yogan har flera olika verktyg för att jobba med personlig- och andlig utveckling såsom t.ex. yogapositioner och andningsövningar för att öppna upp kroppen och släppa på spänningar samt meditation för högre medvetande och att separera egot från det sanna jaget..

Body work

Många spänningar lagras i kroppen och den kan därför behöva hjälp på traven med att släppa gamla undangömda känslor. Här jobbar jag primärt med shaking och tapping,  s.k. Emotional Freedom Technique (EFT).

Utveckling & förändringsarbete för företag