Sound Healing

I dagens samhälle bombarderas vi av information och vi är ständigt tillgängliga via våra telefoner. Mindet går på högvarv och det finns få stunder på dagen som vi låter oss "bara vara". 

Soundhealing handlar om att med hjälp av högfrekvent ljud få kroppen att gå ner i ett djupt avslappnat tillstånd. Med hjälp av toner från klangskålar (singing bowls) ger vi hjärnan möjlighet att slappna av och släppa taget och att därmed gå ner i ett djupare medvetandetillstånd. Sound healing är ett ypperligt verktyg för att släppa stress i den fysiska kroppen och för att stilla tjattret från "the monkey mind". När kroppen slappnar av ger vi också nervsystemet möjlighet till återhämtning och att aktivera kroppens egna läkande system.   

När vi är i vanligt medvetandetillstånd är vår hjärnfrekvens på beta nivå. När vi börjar slappna av går vi ner i alfa för att sedan komma till djupavslappning i theta. Nästa nivå är delta vilket är detsamma som sömn. 

På en sound healing session tas du ned till alfa eller theta (och du kan också somna). Vi möts IRL i mitt hus i Sundbyberg och du behöver inte prata och låta mindet berätta din historia - utan det är ljudet från instrumenten som gör jobbet. Du kan bara vara och låta kroppen återhämtas och ta emot. 

Jag kommer guida dig ner i djup avslappning genom trummeditation för att sedan ställa skålar på din kropp för att med deras frekvens aktivera flödet i kroppen. Jag kommer även spela på kristallskålar och låta de höga tonerna ta dig till högre dimensioner av dig själv. 

Varmt välkommen!