Själslig utveckling & helande

För dig som längtar hem till dig själv

Jag erbjuder olika tjänster för att utveckla och läka själen i syfte att lämna karma hjulet och leva sitt livs syfte (sitt dharma). Målet med mitt arbete är att ge Dig ökad förståelse för vem du är och vad du känner, hämta tillbaka din kraft så att du kan sätta gränser och stå upp för dina behov. Skapa förutsättningar för bättre relationer genom ökad självkänsla där du slipper jaga bekräftelse från andra. Och slutligen lära ut metoder och verktyg så att du klarar att ta hand om dig själv


Min syn på den helande resan innebär följande steg.

Skapa MEDVETENHET - Den mentala aspekten

Förståelse för vem du är, vart du kommer ifrån och hur din historia har präglat den du är. Insikter om roller och mönster skapar  förståelse för vad det är som behöver utvecklas och skapar motivation till förändring.

Släppa fram KÄNSLOR - Den emotionella aspekten

Att gräva runt i barndomen och lyfta på stenar är en känslomässig resa som väcker upp minnen och känslor som legat gömda i myllan. För att läka och gå vidare behöver man ofta släppa fram känslor som legat undangömda och "feel it to heal it" så att säga. 

Frigöra KROPPEN - Den fysiska aspekten

Våra kroppar har en enastående förmåga att lagra gamla känslor och stagnerad energi i kroppen och cellminnen kan även innehålla spår från tidigare liv. Denna stagnerade energi vill vi skapa liv och rörelse i samt släppa energin fri, d.v.s. släppa taget om den. 

Återknyta kontakten med SPIRIT - Den gudomliga aspekten 

Genom att rensa bort allt det som inte är vi når vi in till kärnan - själen och vårt sanna jag. Om vi dessutom lämnar tunga känslor såsom sorger och besvikelser skapar vi plats för kärlek, tacksamhet och harmoni och är därmed i samklang med det gudomliga. Det är här livet börjar, men olika omständigheter gör att vi tar till strategier och bygger upp skydd som är i vägen för vår kontakt med det som har varit sanning hela tiden... 

Tjänster

Kurs: Frihetsresan

Frihetsresan är en kurs i 8 moduler med syfte att läka sin historia och hämta hem sin kraft. Kursen genomförs på egen hand eller i grupp.

Samtal & Coachning

Coachande, helande och stödjande samtal för att ta dig till ditt önskade tillstånd. Samtalen kan vara både terapeutiska och coachande beroende på ditt behov. 

Healing 

Kraftfull shamansk healing, djupt avslappnande soundhealing eller kärleksfull ängla healing. Jag anpassar varje session efter dina behov och vad spirits förmedlar.

Body & Breathwork

Metoder och verktyg för att släppa på stagnerade känslor i kroppen såsom kraftfulla andningsövningar och shaking eller tapping för att lugna ner ett stressat nervsystem.

Ceremonier

Shamanska ceremonier med naturmedicin såsom kakaoceremoni eller ceremonier kopplade till månen eller för att hedra årstidsväxlingar. 

Meditation

Guidade meditationer kan användas både som avslappning, för att förstärka kontakten med det gudomliga eller som hjälpmedel att släppa gamla känslor och programmera om minnen.

Kundreferenser

I coachsamtalet med Petra kände jag mig stärkt i att jag är "på rätt väg" i livet men fick också tydligt syn på vad som är mina hinder (som jag skapat själv). Fick bra tips på hur jag kan angripa dem och känner mig nu superpepp att ta mig vidare.

Karin Frykberg

Egen företagare

Tack Petra för fina samtal och välbehövlig guidning i livet! När vi sågs var jag på en plats i livet där jag kände att jag stod still. Våra sessions hjälpte mig att ta en ordentlig titt på mig själv, på nuläget, men också på framtiden. Gillar att du ställer raka och ärliga frågor som får mig att fundera extra och hitta en annan vinkel. Det är så betydelsefullt med någon som kan bidra med andra perspektiv. Och det har du verkligen gjort! Idag, en vecka efter vårt sista samtal, tog jag ett stort beslut i livet. Och det kändes så lugnt och så självklart. Tack!

Rebecca Hero

Kommunikatör

Petra är väldigt lyhörd, intuitiv och inkännande och hennes healing verkade på så många plan. Jag kände mig både trygg, varm, hållen och sedd och rekommenderar hennes healing oerhört varmt. Efteråt kände jag mig upplyft, klarare, lättare, piggare och så tacksam. Det var magiskt! 

Emeli Eriksson

Space holder & interior designer

Petra är väldigt lyhörd, intuitiv och inkännande och hennes healing verkade på så många plan. Jag kände mig både trygg, varm, hållen och sedd och rekommenderar hennes healing oerhört varmt. Efteråt kände jag mig upplyft, klarare, lättare, piggare och så tacksam. Det var magiskt! 

Linda Orbert

Aromaterapeut

Petras Soul reading var så otroligt vacker och värdefull för mig. De budskap som kom fram kunde jag verkligen känna igen mig i och de gav mig även inspiration till hur jag ska handla för att uppnå mina drömmar. Petras lugn och värme gjorde att jag kände mig trygg under samtalet och jag kunde därför gå därifrån med en känsla av att vara sedd, bli hörd och att se framtiden med nya ögon fyllda av stor hoppfullhet.

Elin Leverström

Medial vägledare

Kan varmt rekommendera Petras soulreading, den betydde mycket för mig och gav konkret vägledning som kändes sann i hjärtat. Petra är otroligt trygg, varm och genuin i sättet hon förmedlar budskap. 

Michaela Andersson

Apotekare