Min resa

Jag har alltid vetat att jag ska jobba med att stötta andra människor i sin personliga och andliga utveckling.

Jag behövde bara lära mig livet själv först - bemästra egna destruktiva beteenden, läka egna trauman, lära mig att stanna kvar i kroppen och känslorna, se mitt eget medberoende och allt annat som gjort att jag lärt mig leva, så att jag nu kan stötta Dig på din resa. 

Jag är född högkänslig och som barn fick jag höra att man hanterade mig med "silverhandskar" för att jag inte skulle börja gråta. Det har varit svårt att hantera min egen känslighet med turbulenta känslor och en berg och dalbana av upplevelser och intryck. Jag har också haft svårt att sortera ut mina känslor jämfört med andras och sensitiviteten har också påverkat min kropp starkt med t.ex. PMS och en ökad känslighet för socker, alkohol etc. Nu kan jag dock se att min sensitiva begåvning är en gåva för det gör att jag kan läsa in dig som klient och ta emot och förmedla energier. 

Jag är även medial och har en förmåga att både se tidigare liv och att kunna läsa av blockeringar i energifält mm. 


Utbildningar

Jag är nyfiken på det mesta som handlar om personlig utveckling och läkande i olika former och har därför roat mig med dessa utbildningar:


2015-2016 - Healingutbildning, Divine Oneness/Full Sensory Persception (FSP) (1,5 år)

  • Steg 1 - Grundläggande healingarbete
  • Steg 2 - Fördjupat healingarbete
  • Steg 3 - Avancerat healingarbete - Certifierad healer

2016 - Psykologi & psykosyntes, Huma Nova. (1 år)

  • Grunder i psykosyntes - Bli den du är

2017 - Yogalärarutbildning, Viryayoga, Nordiska yogainstitutet (200 tim, 1 år)

2018 - Yogalärarutbildning, Yinyoga, Ulrica Nordberg (50 tim)

2018-2020 - Shamansk healing, Gaia Life (2 år)

  • År 1 - Personlig utveckling enligt shamanismen och medicinhjulet
  • År 2 - Shamansk healing  

2020 - Örtterapiutbildning, Henriette Kress (1,5 år)


Utöver ovan har jag även gått flera kurser inom terapiverktyget The work av Byron Katie, deltagit på flera retreats, systercirklar, ceremonier mm. 

Jag har ett gäng akademiska poäng bakom mig och har jobbat i Stockholms IT & management värld i 20 år. Alla år i den branschen har lärt mig om struktur, syfte och mening och jag förstår behovet av motivation för att lyckas med förändringsarbete. Vill du veta mer om mitt konsultliv, klicka här.