Den gyllene tidsåldern

28.03.2020

Vi är många ljusarbetare, indigobarn och star seeds som väntat på den nya gyllene tidsåldern en lång tid och nu har det börjat hända. Få var vi dock som trodde att det var ett virus som skulle få bollen i rullning, men jag förstår att det måste till något stort och världsomspännande för att hela mänskligheten ska vakna upp. Många har levt i en dröm hela livet och inte insett att vi är ljusvarelser i en mänsklig kropp och att vi därmed förtjänar att leva i ett himmelrike på jorden. Det liv vi skapat nu med miljöförstöringar, orättvisor, våld och begär är som en dålig film som vi kör på repeat och det är nu dags att vakna upp, ta ansvar och börja skapa det liv vi är här för att förverkliga. 

I och med spridning av Corona över hela världen, har vi människor tvingats hålla oss inomhus för att minska smittspridning och människor har därmed fått mer tid tillsammans med nära och kära. Familjer har möjligheter att äta middagar ihop och inställda träningar och aktiviteter skapar tid för umgänge och utomhusaktiviteter. Många människor söker sig ut i naturen och har börjat uppskatta det vi har istället för att hela tiden sträva efter mer. Jorden har gett oss återkoppling på hur mycket friskare moder jord är när vi inte flyger i samma utsträckning eller när båt- och biltrafik minskas. 

Vad innebär då den gyllene tidsåldern? Ord som new age har använts av andliga personer för att förklara att det ska komma en ny tid, men detta är inget nytt påfund utan man pratade om ett nytt paradis på jorden även i bibeln och i t.ex. indianernas mayakalender har man också pratat om att en ny värld ska födas fram. I denna nya värld står hjärtat i centrum och jordens resurser och överflöd är till för alla. Det är inte mening att vissa personer ska tjäna massor och kunna suga ut så mycket som möjligt av livet, medan andra inte ens har tak över huvudet. 

I den nya tidsåldern, kommer inte pengar fungera på samma sätt som idag. Jag tror vi kommer ha ett samhälle som bygger mer på "att ge och att ta emot". Jag kanske kan ge av något jag har för att få något som jag behöver. Kanske är vi på väg tillbaka till en tid när vi hade en smed i byn, en bagare, en sömmerska, en medicinkvinna och ett gäng bönder. :-)

Det som sker runtom oss nu är en del av en högre plan. De människor som dör till följd av Covid-19 viruset, har någon gång gått med på det ödet och en viss utrensning är planerad. Över tid kommer personer som har för låg energi och för mycket "ego" att behöva lämna jorden, då denna plats bara kommer ha rum för de som gjort jobbet och öppnat sitt hjärta. 

Detta är vår tids största omställning och det är klart som korvspad att det skapar oro och kaos i många människor. Vad kommer hända nu när vi står inför en massarbetslöshet och vad ska alla som förlorar jobbet göra för att få ihop till sitt levebröd? För väldigt många är det en gåva att bli av med sitt 9-5 jobb (fast man ser det säkert inte så inledningsvis), då det skapar en möjlighet att få utforska något nytt. Många människor har haft ett jobb som de inte alls trivs med och har i det undermedvetna längtat efter att skapa mer mening. Nu har vi människor den chansen. 

Ur kaoset, väcks förhoppningsvis kraften och kreativiteten att hitta på något nytt. Jämför med en kris att det börjar brinna i ditt hus, då väcks kraften i dig att rädda dig själv och de dina. På samma sätt kan kraften ur denna kaos väcka upp det ditt hjärta längtar efter (som förhoppningsvis är något som världen har nytta av). 

Det känns oerhört spännande att vara mitt i denna omställning och jag ser med spänning fram emot vad den nya tiden kommer innebära och hur livet i 5D kommer bli.