Kurser i själslig utveckling


Frihetsresan - Läk din historia och hämta hem din kraft 

Frihetsresan syftar till att hela sitt förflutna och hämta hem sin kraft. 

Kursens mål är att skapa insikter och möjliggöra förändring genom metoder och verktyg för att leva i samklang med ditt sanna jag. Innehåll i kursen är bl.a. anknytningsteori, copingstrategier, känslor, gränser självkärlek och självledarskap.

Spännande - Jag vill veta mer! Klicka på länken nedan för detaljerad info. 

Chakraresan - Ascension till 5:e dimensionen

Chakraresan syftar till att skapa balans och aktivera sina energisystem för ett liv i den femte dimensionen eller Den nya gyllene tidsåldern. 

Kursen går igenom de 12 chakrorna i femte dimensionen och innehåller reflektionsövningar, meditationer och mantran för att stärka och balansera respektive chakras tema.   

Mer info kommer inom kort..

Kurserna administreras och genomförs i en extern kursplattform. Via länkarna ovan kan du läsa mer om kurserna samt anmäla dig och betala om du är intresserad. Vill du ha mer info om kurserna är du välkommen att boka ett gratis Lära känna samtal där du kan få svar på dina frågor. 

Testimonials

Jag har känt att du varit med oss på den här resan. Det har inte varit så mycket lärare-elev och det har gjort att det känts väldigt autentiskt och närvarande. Jag har känt personligen att jag inte varit så sårbar när jag delat på väldigt väldigt länge.

Anne S

HR chef 

Jag lärde mig att förlåta och ta ansvar för min egen "happiness".  Alla delade med sig av sina "svårigheter" under kursen, det var bra stämning under alla lektioner och det var inspirerande med veckans kort/ord. 

Esther S

Testledare

Jag har vågat visa mig mycket mer sårbar efter de här veckorna. Jag har släppt fram känslor och vågar dela med mig till folk jag jobbar med. De märker att ju mer sårbar jag visar mig, desto mer vågar de öppna upp. Det blir så stor skillnad i livet när jag börjat visa mig sårbar.

Tove L

Lärare