Intuitiv healing

Intuitiv healing är en kraftfull healing som bygger på shamanska principer för att aktiverar stagnerad energi och skapar medvetenhet om de blockeringar som hindrar dig från att leva ditt liv fullt ut. 

Vi inleder behandlingen genom att prata om ditt liv och vad det är som hindrar dig från att leva fullt ut. Att prata om sin historia och det som skaver är ett viktigt steg för att nå medvetenhet om livsteman och att skapa förutsättningar för acceptans. 

Efter det får du lägga dig på en madrass på golvet där jag guidar dig ner i ett avslappnat tillstånd. Efter det kopplar jag upp mig mot mina guider och läser intuitivt av din kropp för att se vart det finns blockeringar att jobba vidare med. Här använder jag min mediala förmåga som ibland innebär att jag ser bilder, hör ord eller känner saker i min kropp som du behöver jobba med.

Jag lägger sedan händerna på kroppen för att aktivera energiflöden. Händerna används både för att aktivera stagnerade områden men även för att skicka energi. Får jag till mig information om vad som orsakat blockeringen så förmedlar jag det. 

Vi kommer även prata om det inre barnet och hur du som klient kan bejaka din inre sårbarhet och ta hand om eventuella sår. 

Verktyg

Följande verktyg kan användas i healingarbetet:

  • Rökelser och smudging (t.ex. palo santo eller vit salvia) för att rena energier och skapa ett heligt "space" för healingarbetet.
  • Kristaller - bär på olika energier som kan stötta i arbetet såsom t.ex. roskvarts för att öka självkärlek eller stenar som hjälper till med grundning eller trauman.
  • Trumma - vibrationerna från trumma gör att vi hamnar i ett djupare avslappnat tillstånd och den hjälper också till att skapa rörelse i kroppens energiflöden.
  • Klangskålar - även klangskålar av kristall och metall bidrar till att nå ett djupare avslappnat tillstånd och hjälper mindet att släppa taget, så att kroppen kan slappna av och släppa fram känslorna.