Shamansk healing

Healing betyder läkande och handlar om att bli hel - att hämta hem de delar av oss själva som vi gett bort eller tappat bort längst med livets väg. I energiarbete, som healing är, jobbar man med att skapa rörelse i stagnerad energi som sitter fast eller blockerats p.g.a. trauman, rädslor eller chock.

Healing syftar till att aktivera och skapa flöde i energibanorna och är en kraftfull metod för personlig utveckling och långsiktigt läkande. 

Som healer är jag din barnmorska - jag tar dig till ställen där det gör ont eller lyfter upp saker som hamnat i det undermedvetna. Som klient är det du som behöver släppa taget, få ur dig ohanterad sorg och omfamna alla känslor. Ju mer villig du är att jobba med din personliga utveckling desto mer kommer du befrias och nå högre höjder i ditt personliga- och andliga växande.

Jag är certifierad shamansk healer och "änglahealer". I klientarbete gör jag ofta en variant av dem eller väljer metod via intuition och klarseende. Det betyder att jag med stöd av mina guider uppmanas välja den metod som just du behöver. Ibland kan det behövas en mjuk och rogivande healing för att börja lyfta på stenar och vid andra tillfällen behövs en mer kraftfull och dynamisk healing.  


Så här går det till...

Vi inleder behandlingen genom att prata om vad det är som hindrar dig från att leva fullt ut. Att prata om det som skaver är ett viktigt steg för att nå medvetenhet och att göra sig redo att släppa på sina begränsningar.

Efter det får du lägga dig på en behandlingsbänk där jag guidar dig ner i ett avslappnat tillstånd. Jag kopplar sedan upp mig och läser intuitivt av din kropp för att se vart det finns blockeringar att jobba vidare med. Jag använder min mediala förmåga som ibland innebär att jag ser bilder, hör ord eller känner saker i min kropp som du behöver jobba med.

Healingen handlar alltid om något av följande:

  • Rensa tung energi i chakrasystemet 
  • Ta bort föremål (från tidigare liv) i energikroppen  
  • Kapa toxiska band till andra personer (cords)
  • Avlägsna främmande energier (entiteter)
  • Hämta hem förlorade själsdelar från tidigare liv (soul retrieval)

Verktyg som används i healingarbetet är:

Jag använder en pendel för att läsa av energiflöden och verifiera beslut. Fjäder & skallra används för att förstärka arbetet med att rensa bort tung energi. Rökelser och att elda örter (smudging) används för att rena energier och skapa ett heligt "space" för healingarbetet. Kristaller bär på olika energier som kan stötta i arbetet såsom t.ex. rosenkvarts för att öka självkärlek eller stenar som hjälper till med grundning eller att släppa trauman. Trumman och dess vibrationer gör att vi hamnar i ett djupare avslappnat tillstånd och den hjälper också till att skapa rörelse i kroppens energiflöden.

I need this!