Intuitiv Healing

Healing betyder läkning och handlar om att läka och hämta hem delar av sig själv som man tappat bort eller gett bort längst med livets väg. I energiarbete, som healing är, jobbar man med att skapa rörelse i stagnerad energi som sitter fast eller blockerats p.g.a. trauman, rädslor eller chock.

Healing syftar till att aktivera och skapa flöde i energibanorna och är en kraftfull metod för personlig utveckling och långsiktigt läkande. 

Jag tar dig till ställen där det finns undanstoppade känslor och lyfter upp saker som hamnat i det undermedvetna. Min medicin är stark och du som klient behöver vara beredd på att möta det som kommer upp. Jag guidar dig och håller space och du som klient behöver omfamna känslor och jobba med det som lyfts fram. 

Jag har studerat shamanismen i tre år och ett och ett halvt år inom Divine Oness och Dophin star temple mystery school. Jag är certifierad healer från tre olika skolor.

Min metod är en mix av dessa och varje session är unik eftersom jag utgår från intuition och den guidning jag får från andevärlden eller mitt högre jag. Ibland kan det behövas en mjuk och rogivande healing för att börja lyfta på stenar och vid andra tillfällen behövs en mer kraftfull och dynamisk healing.  

Healingen sessionen innebär ofta något av följande:

  • Rensa tung energi i chakrasystemet 
  • Ta bort föremål i energikroppen (ofta från tidigare liv)
  • Kapa toxiska band/cords till personer
  • Avlägsna främmande energier (entiteter)
  • Hämta hem förlorade själsdelar från tidigare liv (soul retrieval)
  • Identifiera begränsande föreställningar och skapa nya sanningar  

Verktyg jag använder i energiarbetet är: kristaller, pendel, fjädrar, skallra, trumma, klangskålar och rökelser/smudging. 

Meddela mig inför sessionen om du har några allergier eller problem i kroppen som jag behöver ta hänsyn till. Kundreferenser

"Petra är väldigt lyhörd, intuitiv och inkännande och hennes healing verkade på så många plan. Jag kände mig både trygg, varm, hållen och sedd och rekommenderar hennes healing oerhört varmt. Efteråt kände jag mig upplyft, klarare, lättare, piggare och så tacksam. Det var magiskt!"


Emeli E

Designer och space holder

"You are amazing."

Pia H

Chef

"Sen jag var på healing hos dig har det verkligen hänt saker med mig. Jag har PTSD och kämpar med att låta känslor få finnas och nu rasar det på ett positivt sätt. Jag har varit i kontakt med ilska som jag inte trodde jag kunde känna. Människor kommer stå i kö för att komma till dig. I will be back soon"

Linda O

Aromaterapeut