Healing

Healing betyder läkande och handlar om att bli hel - att hämta hem de delar av oss själva som vi gett bort eller tappat bort längst med livets väg. I energiarbete, som healing är, jobbar man med att skapa rörelse i stagnerad energi som sitter fast eller blockerats p.g.a. trauman, rädslor eller chock. 

Healing syftar till att aktivera och skapa flöde i energibanorna och är en kraftfull metod för personlig utveckling och långsiktigt läkande. Som healer är jag din barnmorska - jag tar dig till ställen där det gör ont och som stoppats ner i det undermedvetna. Som klient är det du som behöver släppa taget, få ur dig ohanterad sorg och omfamna alla känslor. Ju mer villig du är att jobba med din personliga utveckling desto mer kommer du befrias och nå högre höjder i ditt personliga- och andliga växande. Nyckeln till läkande kan sammanfattas med "You have to feel it - to heal it", vilket innebär att alla känslor som stoppats undan och ej hanterats, behöver få komma fram och läkas en gång för alla.  

Mina tjänster & metoder

Medial rådgivning

Jag öppnar mina kanaler till andevärlden och förmedlar budskap i form av bilder jag ser, ord jag hör eller saker jag intuitivt känner i min kropp. 

Tidigare liv

Jag öppnar mitt klarseende och läser av tidigare liv som påverkat dig på ett eller annat sätt. Ofta har vi teman med oss från flera liv tillbaka i tiden som återupprepas i detta liv för att kunna läkas en gång för alla.

Trumresa

Jag använder trummans rytmiska toner och tar dig till ett djupare medvetandetillstånd där jag guidar dig till kontakt med ditt undermedvetna.

Klangskålsmeditation

Jag spelar på högfrekventa klangskålar i kristall och metall som hjälper dig att nå djup avslappning i kropp och att släppa mindets brus. 

Vissa skålar ställs också på kroppen för att aktivera kroppens energiflöde.

Body work

Många spänningar lagras i kroppen och den kan därför behöva hjälp på traven med att släppa gamla undangömda känslor. Här jobbar jag primärt med shaking eller tapping.

Hjälp - vad ska jag välja? No worries! Boka en tid hos mig, så kommer vi lägga upp det enligt dina behov och önskemål. Ofta ingår flera av verktygen ovan i en session. 


Att läka sin historia

Vägen hem handlar om att sluta fred med sin historia. Börja läka sina gamla sår så att vi inte längre behöver vara beroende av bekräftelse från andra, inte längre behöver känna konflikträdsla, skam, skuld, rädsla etc. Vi tar helt enkelt upp våra demoner i ljuset så att de inte längre kan skrämma oss.

Att äga sin historia betyder att acceptera att den ser ut som den ser ut. Det kan finnas sorger, trauman, besvikelser, missbruk, övergivenhet etc. som skadat dig och det är nu dags för dig att ta hand om ditt inre barn. Jag kommer guida dig dit och vi kommer låta alla känslor få finnas och läkas som inte fick möjlighet att göra det då. I den processen kommer kärleken till dig själv väckas och när du inser att det inte finns någon annan än du själv som kan läka dina sår, så slutar vi också att söka kärlek utanför oss själva. 

Vi hittar hem till vårt hjärta där vi inte längre behöver gömma oss eller spela olika roller för att få det vi tror vi behöver från andra. Vi kan sluta vara den duktiga flickan, hjälparen, den medberoende eller vilken strategi du än valt för att få den kärlek du så innerligt längtar efter.

Tillsammans öppnar vi dörren till insidan där du börjar lyssna, börjar känna, börjar bejaka och välja för Dig.