Healing

Healing betyder läkande och handlar om att bli hel - att hämta hem de delar av oss själva som vi gett bort eller tappat bort längst med livets väg. I energiarbete, som healing är, jobbar man med att skapa rörelse i stagnerad energi som sitter fast eller blockerats p.g.a. trauman, rädslor eller chock.

Healing syftar till att aktivera och skapa flöde i energibanorna och är en kraftfull metod för personlig utveckling och långsiktigt läkande. Som healer är jag din barnmorska - jag tar dig till ställen där det gör ont eller lyfter upp saker som hamnat i det undermedvetna. Som klient är det du som behöver släppa taget, få ur dig ohanterad sorg och omfamna alla känslor. Ju mer villig du är att jobba med din personliga utveckling desto mer kommer du befrias och nå högre höjder i ditt personliga- och andliga växande.

Jag är certifierad shamansk healer och healer inom Divine Oneness (full sensory perception). I klientarbete gör jag ofta en variant av dem eller väljer metod via intuition och klarseende. Det betyder att jag med stöd av mina guider uppmanas välja den metod som just du behöver. Ibland kan det behövas en mjuk och rogivande healing för att börja lyfta på stenar och vid andra tillfällen behövs en mer kraftfull och dynamisk healing. 

Så här går det till...

Vi inleder behandlingen genom att prata om ditt liv och vad det är som hindrar dig från att leva fullt ut. Att prata om sin historia och det som skaver är ett viktigt steg för att nå medvetenhet om livsteman och att skapa förutsättningar för acceptans. 

Efter det får du lägga dig på en madrass på golvet där jag guidar dig ner i ett avslappnat tillstånd. Efter det kopplar jag upp mig mot mina guider och läser intuitivt av din kropp för att se vart det finns blockeringar att jobba vidare med. Här använder jag min mediala förmåga som ibland innebär att jag ser bilder, hör ord eller känner saker i min kropp som du behöver jobba med.

Jag lägger sedan händerna på kroppen för att aktivera energiflöden. Händerna används både för att aktivera stagnerade områden men även för att skicka energi. Får jag till mig information om vad som orsakat blockeringen så förmedlar jag det. 

Vi kommer även prata om det inre barnet och hur du som klient kan bejaka din inre sårbarhet och ta hand om eventuella sår. 

Verktyg

Följande verktyg kan användas i healingarbetet:

  • Rökelser och smudging (t.ex. palo santo eller vit salvia) för att rena energier och skapa ett heligt "space" för healingarbetet.
  • Kristaller - bär på olika energier som kan stötta i arbetet såsom t.ex. rosenkvarts för att öka självkärlek eller stenar som hjälper till med grundning eller trauman.
  • Trumma - vibrationerna från trumma gör att vi hamnar i ett djupare avslappnat tillstånd och den hjälper också till att skapa rörelse i kroppens energiflöden.
  • Klangskålar - även klangskålar bidrar till att nå ett djupare avslappnat tillstånd och hjälper mindet att släppa taget, så att kroppen kan släppa fram känslorna.