Soul Coaching

Soul coaching är coachande samtal som syftar till att läka och utveckla själen. 

Jag stödjer dig på resan vart du än befinner dig - om du har simmat vilse och tappat bort dig själv, så hjälper jag dig att hitta vägen tillbaka. Har du bra koll på läget, men vet inte hur du ska ta dig vidare, så hjälper jag dig att konkretisera dina drömma, skapa planer och ge verktyg för att agera.   

Coachning syftar till att skapa ett resultat, vilket t.ex. kan vara;
  • Bättre psykiskt välmående och hälsa 
  • Bättre självkänsla eller självförtroende
  • Mer tillfredsställande relationer
  • Lära känna sig själv mer 
  • Nå sina drömmar eller hitta sin passion

Det är du som klient som talar om vad du vill uppnå och jag som coach guidar dig till ditt mål. Vägen dit kan handla om att identifiera hinder och motstånd och för att göra det konkret skapar vi tillsammans aktiviteter som för dig till ditt önskade läge.  

Du som klient ansvarar för att uttrycka dina behov och önskemål samt ta om hand om det som kommer upp under samtalen. Jag kan inte bära dina känslor, men hjälper dig gärna att sortera och ge verktyg för hur du transformeras till ditt högsta bästa jag.

Jag är utbildad inom Psykosyntes psykologi på Human nova. Jag har gått utbildningar inom hypnos och är certifierad NLP practitioner. Jag är även holistisk livscoach via Light worker academy.

Mina samtal är en mix av det jag lärt mig och kan bestå av både djupavslappning (hypnos), visualiseringar, övningar för att aktivera kroppen samt frågor att reflektera över. Varje session anpassas efter Dina behov. 

Alla samtal sker digitalt via Zoom om inget annat överenskommits. 

Ser fram emot att guida dig på din resa!