Bokningsvillkor

Ansvar 

Petra Seffel AB - fortsättningsvis kallat PSAB - med organisationsnummer 559071-2542 är ansvarig för allt innehåll på denna sida och för personuppgiftshantering i Integritetspolicy.  

Kurser 

Vid onlinekurser är PSAB ansvarig för att kursdeltagare kan ta del av kursmaterialet via en kursplattformen och att den är tillgänglig och funktionell. För att kunna ta del av en kurs behöver du som kund registrera dig som användare i kursplattformen med namn, e-postadress och lösenord. PSAB är ansvarig för innehållet i kursen och som kursdeltagare får du inte sprida materialet eller använda det för annat syfte än vad som angetts i kursen. 

Online sessioner & Zoom 

Alla online sessioner hålls via Zoom om inget annat angetts eller överenskommits. I bokningsbekräftelsen finns en länk till Zoom mötet som du som kund klickar på inför mötet. Du som kund ansvarar för att ladda ner Zoom Meetings på en telefon eller dator samt att säkerställa att bild och ljud fungerar. Kunden ansvarar även för eventuell kringutrustning såsom hörlurar, extern mikrofon mm. PSAB bistår gärna med svar på frågor för att få tekniken och sambanden att fungera.  

Psykisk hälsa

Du som kund är ansvarig för din psykiska hälsa och att omhänderta de känslor som kommer upp i samband med kurser, coachning eller healing sessioner. PSAB kan inte ställas ansvarig för känslomässiga reaktioner på kursinnehåll eller behandlingar såsom ångest, panik eller oro. Berätta gärna för kursledaren, coachen eller healern vad du känner så att tjänsterna kan anpassas till dina behov på bästa möjliga sätt. 

Betalning & ångerrätt

  • Enskilda sessioner - betalas i efterhand via swish. 
  • Paketerade tjänster d.v.s. flera sessioner eller kombination av tjänster - betalas i förskott via swish eller faktura. 
  • Kurser - en anmälningsavgift betalas vid anmälan och resterande belopp betalas inför kursstart. Betalning via swish eller faktura.

Fakturor går även bra att ställas ut mot företag. Alla priser som anges är inkl. 25% moms.    

Bokningsbekräftelse

Enskilda sessioner bokas via hemsida och är bekräftade i samband med bekräftelsemail från bokningssystemet. 

Bokning av paketerade tjänster och kurser är bekräftad i samband med inbetalning av anmälningsavgift. 

Delbetalning

Delbetalning kan godkännas efter överenskommelse. Boka ett Lära känna samtal eller maila för att beskriva dina behov och önskemål.

Av- och ombokning

Enskilda sessioner kan bokas om och bokas av genom att klicka på knappen Change/Cancel appointment i bekräftelsemailet. 

När du betalt anmälningsavgiften på en kurs eller betalat en paketerad tjänst är anmälan bindande och det går inte att ångra köpet. 

Vid extraordinär händelse eller omständigheter som gör att tjänsten ej kan utnyttjas, ska ett mail skickas till PSAB där önskemål om ånger åberopas för prövning.