Bokningsvillkor Frihetsresan

Verktyg - Kursportal & Zoom

Alla deltagare registreras i utbildningsportalen av kursledaren och kursdeltagaren skapar sedan själva ett lösenord för att kunna logga in. 

Kursdeltagaren behöver ladda ner programmet Zoom som finns som gratisversion och kan användas både som app i telefon eller via dator.

Som kursdeltagare har du alltid möjlighet att ställa frågor om kursen via mail eller via ett community inne i utbildningsportalen. Jag erbjuder även gratis samtal för frågor kring verktyget eller användande av Zoom. 

Enskilda samtal

Du som köpt standard erbjudande eller premium har tillgång till enskilda samtal med mig varje vecka. Dessa samtal kommer ske digitalt via Zoom och skall i möjligaste mån bokas in under de veckor kursen/coachningen  pågår. Tillgängliga tider kommer vara mellan 8-16 på vardagar och du bokar själv tid i bokningssystemet på min hemsida. Om det inte finns några tider som passar, så försöker vi i möjligaste mån lösa det. 

Om du bokat baserbjudande och vill boka enskilda sessioner med mig, sker det via bokningssystemet också och betalas som enskilda sessioner. 

Betalning & ångerrätt

Betalning sker via faktura eller swish. En anmälningsavgift på 10% ska betalas i samband med anmälan. Om du vill delbetala är det möjligt efter överenskommelse med mig. Boka ett samtal eller maila, så hittar vi en gemensam lösning. 

När du betalt anmälningsavgiften på 10% är anmälan bindande och det går inte att ångra köpet. Du kan däremot använda pengarna till att köpa andra tjänster av mig såsom helande samtal, healing eller djupavslappning med klangskålar. 

Ansvar  

Kursläraren är ansvarig för att se till att kursplattformen fungerar och att erbjuda de tjänster kursdeltagaren köpt.  

Kursdeltagaren är ansvarig för sitt eget psykiska välmående och att avsätta tid åt utbildningen och att jobba med dess innehåll.  

Kursledaren kan inte ställas ansvarig för känslomässiga reaktioner på kursinnehållet såsom ångest eller oro. Jag (som kursledare) kommer däremot göra det jag kan för att stötta dig i processen.