Om mig

"En andlig business woman" 

Som ung var jag en "glad och duktig flicka" med bra betyg i skolan och alltid mån om att andra trivdes och mådde bra. Jag började läsa på universitet direkt efter gymnasiet och åkte till USA för utlandsstudier. Som ung vuxen fortsatte flitens lampa att lysa och jag läste vidare på universitet  för att få en magister examen (istället för kandidat) samtidigt som jag var mammaledig. 

Som dryga trettio åring handlade mitt liv om att få ihop vardagen med jobb, tre små barn och samtidigt bygga ut och totalrenovera huset. Det låter inte speciellt hållbart och det var det inte heller. Efter flera år med prestation i fokus ropade min själ högljutt efter mig och det blev startskottet till en helande resa tillbaka till min själ som tog flera år. Under den perioden gick jag flertalet kurser och utbildningar inom personlig utveckling, psykologi, yoga, healing m.m. som hjälpte mig att återknyta kontakten med mitt sanna jag. 

Idag är jag tacksam för den resa jag gjort där jag nu står starkare i mig själv och är fylld med kunskap och visdom att dela med världen. 

Jag har svårt att fylla i tester där jag ska definiera mig själv med vissa egenskapen som t.ex. introvert eller extrovert eller detalj fokus vs. övergripande perspektiv. Jag är aldrig det ena eller det andra utan oftast både ock..

Jag tänker ofta stora penseldrag, visionärt och långsiktigt, men trivs samtidigt bra att jobba med struktur och detaljer på operationell nivå (t.ex. rita en process). 

Jag trivs bra i min ensamhet, men blir samtidigt inspirerad och engagerad av kreativa möten och teamarbete. Jag är ganska rastlös och söker ofta förändring och utveckling men mår också bra av rutiner och ordning och reda. Jag har en stor nyfikenhet och kunskapstörst som hela tiden driver mig framåt mot nya insikter, lärdomar och erfarenheter.

Andlighet är en stor drivkraft i mitt liv och jag ser mig själv som bryggan mellan den andliga världen och business världen. 

Mitt mission är att skapa ökad medvetenhet samt leda utveckling och förändring - på individ nivå samt hos företag. Det individuella arbetet handlar om att läka våra själs sår och höja vår frekvens och hos företag handlar det om att ställa om till ett arbetsliv med fokus på hållbarhet och omtanke om allt levande.