Om mig

"Det finns alltid något att förbättra" 

Som ung var jag en "glad och duktig flicka" med bra betyg i skolan och alltid mån om att andra trivdes och mådde bra. Jag började läsa på universitet direkt efter gymnasiet och åkte till USA för utlandsstudier. Som ung vuxen fortsatte flitens lampa att lysa och jag läste vidare på universitet för att få en magister examen (istället för bara kandidat) samtidigt som jag var mammaledig.  

Som dryga trettio åring handlade mitt liv om att få ihop vardagen med jobb, tre små barn och samtidigt bygga ut och totalrenovera huset. Det låter inte speciellt hållbart och det var det inte heller. Efter flera år med prestation i fokus ropade min själ högljutt efter mig och det blev startskottet till en helande resa tillbaka till min själ. Under den perioden gick jag flertalet kurser och utbildningar inom personlig utveckling, psykologi, yoga, healing m.m. som hjälpte mig att återknyta kontakten med mitt sanna jag. 

Idag är jag tacksam för den resa jag gjort där jag nu står starkare i mig själv och är fylld med kunskap och visdom att dela med världen.

 

Jag har svårt att definiera mig själv som det ena eller det andra när jag får frågan om jag är introvert eller extrovert, om jag är visionär eller detaljfokuserad osv. Mitt svar är ofta "det beror på".. eller kan jag få välja båda...? 

Jag tänker ofta i stora penseldrag - visionärt och långsiktigt, men trivs samtidigt bra att jobba med struktur och detaljer på operationell nivå (t.ex. rita en process). Jag är för ordning och reda och tror på ett tydligt ledarskap, men tror också på individens inneboende drivkraft och ansvarskänsla. Jag trivs bra i min ensamhet, men blir samtidigt inspirerad och engagerad av kreativa möten och teamarbete. Jag är helt enkelt väldigt flexibel!

Jag är rastlös av mig och hittar alltid saker som kan förändras och förbättras. Jag har en stor nyfikenhet och kunskapstörst som hela tiden driver mig framåt mot nya insikter, lärdomar och erfarenheter.

Personlig utveckling och livsfilosofi är en stor drivkraft i mitt liv och jag ser en stor potential i att föra in mer kvinnligt ledarskap och mjuka värderingar i "business världen".

Mitt mission är att skapa ökad medvetenhet samt leda utveckling och förändring - på individ nivå samt hos företag.