Om mig

Mitt uppdrag:

Jag är en lightworker. Jag har valt att inkarneras på jorden i denna tid för att hjälpa till i övergången till den nya gyllene tidsåldern. 

För att mänskligheten ska kunna leva i den harmoni och kärlek som vattumannens tidsålder innebär, så behöver var och en av oss göra ett helande arbete för att höja vår frekvens (om vi inte redan är jordänglar). 

Mitt uppdrag är att stötta Dig i den uppstigningsprocessen genom att guida dig på en helande resa eller att coacha dig till att leva i samklang med din själ. 

Min ambition är att ge insikter och guida dig till den Du är bortom roller och nedärvda mönster från tidigare generationer. Jag inspirerar, ger verktyg och utmanar för att skapa ökad medvetenhet och djupgående förändring. 

Jag har själv genomgått en helande resa där jag hämtat tillbaka mig själv och min kraft vilket gett mig ovärderlig kunskap om vad detta arbete innebär. Jag finns här för dig som är på den platsen som jag var på för några år sedan; när jag flydde från mina känslor, när jag var deppig och orolig eller när jag inte visste vem jag var och hade gått vilse i medberoende och people pleasing. 

Vägen hem handlar om att rikta blicken inåt, att börja känna, börja ta om hand om gamla sår och att sätta gränser och tydliggöra egna värderingar. 

Om detta väcker något i Dig är du mer än välkommen att höra av dig. Jag ser fram emot att guida dig och vara din reseledare.

Min helande resa:

"Jag hade allt jag drömde om men var ändå inte lycklig. Utåt sett såg livet perfekt ut, men på insidan var det tomt och ensamt." 

Den känslan var startskottet på min helande resa. Året var 2012 och sedan dess har jag vigt mitt liv åt att hitta hem till mig själv och återknyta kontakten med min själ och mitt högre jag. 

Resan hem har gått via massvis av kurser och utbildningar inom psykologi, healing och personlig utveckling. Jag vände mig till den österländska filosofin med det hinduistiska och buddhistiska synsättet och yogans verktyg för att stilla sinnet och komma i kontakt med kroppen. Jag vände mig till Amerika och det shamanska synsättet med energimedicin och Medicinhjulets verktyg för helande. Jag fördjupade kontakten neråt med moder jord och naturmedicin såväl som uppåt mot kosmos/källan och ljusvarelser. 

Är du nyfiken på vilka kurser och utbildningar jag gått kan du läsa mitt CV för själslig utveckling.

Idag är alla riktningar förenade inom mig och min medicin är en blandning av österländsk- och västerländsk filosofi, vetenskap vs andlighet samt stor livserfarenhet och egna lärdomar. 

Nu lever jag i samklang med mitt högre jag och min själs längtan. Jag har släppt gamla roller, hämtat hem min kraft och vågar lita på mitt hjärta och att jag är hållen av universum.  


Om mig som person... 

Jag är en free spirit - jag vill vara en fri fågel och gå dit känslan guidar mig. Jag känner stor tillit till min intuition och vet att när jag följer hjärtat blir det alltid rätt. Det är när jag tror att jag måste analysera och förstå saker som jag går vilse. 

Jag gillar friheten av att gå i klänning, känna naturen under mina bara fötter och att utforska nya landskap. Ja, jag är en romantiker och drömmare. Jag har alltid dragits till vackra platser, städer och byggnader med historia. De viskar till mig och berättar historier och väcker intresse om mitt förflutna. 

Jag är inte inte jordbunden till nån speciell plats i livet, ett ställe som jag kallar hem. Jag känner mig hemma var jag än är när livet är "gott" - när känslan är rätt och jag umgås med de jag tycker om. 

Skapande och kreativitet är viktigt i mitt liv och jag blir deppig av att inte få utlopp för det som vill skapas. Det kan vara inredning, matlagning, skrivande eller att låta kroppen få uttrycka sig på olika sätt. 

Jag behöver låta livet följa den inre rytmen; min cykel, månens cykel och livets ups and downs. Där vissa dagar är fulla av energi och andra går i en mer lågmäld ton. Det är i stillhet och lugn som jag bäst hör min inre röst och när jag pushar livet för hårt tappar jag lätt bort mig själv.  

Jag är känslig och sårbar och har ett stort behov av egen tid för att sortera bort det som inte är min energi och att ladda batterierna. Jag trivs i ensamhet och är introvert, men vill samtidigt ha nära vänner som känner mig på riktigt. Jag föredrar ett fåtal nära vänner framför många ytliga bekantskaper. Jag vill bli berörd av livet och människor in till själen. Jag vill se och ta in andras livsöden, dela mina känslor och diskutera livet ur ett andligt perspektiv.

Jag har alltid vetat att jag har alla svar inom mig, jag har bara inte haft modet att följa den inre rösten. Jag ser mig själv som en del av hela kosmos och ser livet som en resa av många, där syftet är att lära sig mer och bli den bästa versionen av oss själva!